Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παραλίγο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νέα Ιωνία – 87 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Παραλίγο σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νέα Ιωνία – 87 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ
Απετράπησαν σοβαρά οπαδικά επεισόδια στην Αττική
Σοβαρό οπαδικό επεισόδιο απετράπη το απόγευμα της Κυριακής (1/10/2023) στη Νέα Ιωνία πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.
Συνολικά η αστυνομία προχώρησε σε 87 συλλήψεις.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν πλησίον γηπέδου της περιοχής, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.
Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οπαδοί προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, τυγχάνουν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής αργότερα.
Όλα τα άτομα συνελήφθησαν –κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
«Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης