Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επαναστατικό εμφύτευμα θα θεραπεύει τον καρκίνο σε 60 ημέρες, μειώνοντας την θνησιμότητα κατά 50%

Επαναστατικό εμφύτευμα θα θεραπεύει τον καρκίνο σε 60 ημέρες, μειώνοντας την θνησιμότητα κατά 50%
Η καινοτόμα αυτή εξέλιξη θα μπορούσε να μειώσει τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο κατά 50%.

Επανάσταση φέρνει εμφύτευμα που μπορεί να παρακολουθεί 24/7 τον καρκίνο και να οδηγήσει σε θεραπεία του μέσα σε δύο μήνες!
Επιστήμονες αναπτύσσουν εμφύτευμα για τη θεραπεία του καρκίνου σε μόλις 60 ημέρες (!),
με στόχο να μειώσουν τα ποσοστά θνησιμότητας κατά 50%.
Η θεραπεία του καρκίνου θα μπορούσε σύντομα να είναι τόσο εύκολη όσο μερικά αγγίγματα στο κινητό, σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο Rice, που εφηύραν ένα νέο σύστημα θεραπείας βασισμένο σε εμφυτεύματα  («τεχνολογία αίσθησης και απόκρισης»), με στόχο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των θεραπειών ανοσοθεραπείας για καρκίνους που συνήθως είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.
Η καινοτόμα αυτή εξέλιξη θα μπορούσε να μειώσει τα ποσοστά θανάτου από καρκίνο κατά 50%.
«Αντί να δένουμε τους ασθενείς σε νοσοκομειακά κρεβάτια, IVσακούλες και εξωτερικές οθόνες, θα χρησιμοποιήσουμε μια ελάχιστα επεμβατικήδιαδικασία για να εμφυτεύσουμε μια μικρή συσκευή που παρακολουθεί συνεχώς τον καρκίνο τους και προσαρμόζει τη δόση ανοσοθεραπείας σε πραγματικό χρόνο», δήλωσε ο δρ. Omid Veiseh κύριος ερευνητής του έργου. 

«Τα καρκινικά κύτταρα εξελίσσονται συνεχώς και προσαρμόζονται στη θεραπεία.
Ωστόσο, τα διαθέσιμα διαγνωστικά εργαλεία, παρέχουν περιορισμένα στιγμιότυπα αυτής της δυναμικής διαδικασίας… με αποτέλεσμα οι θεραπείες αντιμετωπίζουν τον καρκίνο σαν μια στατική ασθένεια». 
Το εμφύτευμα των τριών ιντσών ή αποκαλούμενος «υβριδικός ρυθμιστής προηγμένης μοριακής παραγωγής» (HAMMR), θα παρακολουθεί τον καρκίνο και τη χορήγηση φαρμάκων ανοσοθεραπείας στον ασθενή σε ένα σύστημα «κλειστού κυκλώματος».
Επικοινωνώντας ασύρματα με ένα smartphone, θα παρέχει «δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από το περιβάλλον του όγκου καθοδηγώντας σε πιο αποτελεσματικές και ενημερωμένες για τον όγκο νέες θεραπείες» και, ως εκ τούτου, να επιταχύνουν τη διαδικασία θεραπείας, ελπίζοντας πως θα εξαλείφει τον καρκίνο σε μόλις 60 ημέρες.
Capture_52.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης