Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτες εικόνες από τον Βόλο: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και θάφτηκε στην άμμο

Απίστευτες εικόνες από τον Βόλο: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και θάφτηκε στην άμμο
Οι κάτοικοι της Αγριάς Βόλου δεν έλαβαν μήνυμα του 112 και ήταν απροετοίμαστοι μπροστά στην κακοκαιρία Elias
Με το πρώτο φως του ήλιου, οι εικόνες καταστροφής που είδαν οι κάτοικοι της Αγριάς Βόλου μετά την κακοκαιρία Elias ήταν βγαλμένες από ταινία τρόμου. Μεγάλες ποσότητες νερού μπήκαν μέσα σε σπίτια, πλημμυρίζοντας και καταστρέφοντας ό,τι είχε απομείνει από την προηγούμενη κακοκαιρία.
Από τον Βόλο, η κάμερα του Alpha βρέθηκε στην Αγριά, και οι εικόνες που μεταδίδονται είναι απίστευτες. Σπίτια έγιναν άνω – κάτω, με τα έπιπλα να έχουν αναποδογυρίσει και τα σπίτια να έχουν καταστραφεί. Παρακάτω, ένας αγωγός ομβρίων βγήκε στην επιφάνεια του δρόμου, με το νερό να έχει ανοίξει τον δρόμο στα δύο.
Το πότε θα είναι ξανά οι πόλεις όπως ήταν παλιά παραμένει άγνωστο, ενώ το νερό παρέσυρε πάρα πολλά αυτοκίνητα προς τη θάλασσα. Κάποιοι είχαν δέσει τα αυτοκίνητά τους στα δέντρα, προκειμένου να μην ξεφύγουν. Ωστόσο, ένα αυτοκίνητο φαίνεται να έχει βυθιστεί πλήρως κάτω από την άμμο, ενώ φαίνεται μόνο ο ουρανός του και ο καθρέφτης.
Σύμφωνα με την εκπομπή, οι κάτοικοι της Αγριάς Βόλου δεν έλαβαν μήνυμα του 112 και ήταν απροετοίμαστοι μπροστά στην κακοκαιρία Elias.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης