Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο πρώην διευθυντής της Αυγής καταγγέλλει επιχείρηση τρομοκράτησης από κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην διευθυντής της Αυγής καταγγέλλει επιχείρηση τρομοκράτησης από κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Οι λόγοι παραίτησης σύμφωνα με τον ίδιο 
Για τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του διευθυντή της Αυγής μίλησε ο Σπύρος Ραπανάκης, καταγγέλλοντας επιχείρηση συκοφάντησης και τρομοκράτησης από κεντρικά πολιτικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία.
Ο πρώην πλέον διευθυντής της Αυγής αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα η εφημερίδα ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου και πως δεν αναδεικνύει τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως υπάρχουν αποδείξεις ότι τηρήθηκαν ίσες αποστάσεις.
«Είναι αυτονόητο να διευκολύνω τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ιδιοκτησία της Αυγής να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί.
Το δεύτερο είναι ότι την προεκλογική περίοδο βρέθηκαν τα μέσα του κόμματος, η Αυγή και το Κόκκινο, στο επίκεντρο μιας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης, τρομοκράτησης και διαφόρων fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά πολιτικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία», είπε ο Σπύρος Ραπανάκης και πρόσθεσε: «Αυτό είναι μια πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων δεν καταδικάστηκε από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κ. Κασσελάκη.
Έλεγαν ότι η Αυγή δεν αναδεικνύει τις θέσεις του κ. Κασσελάκη ή παίρνει θέση υπέρ ενός υποψηφίου. Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε προβολή υπέρ κάποιου. Υπήρξαν ίσες αποστάσεις».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης