Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυροσβεστική: Από Κορινθία 48 κλήσεις μέσα σε λίγες ώρες - Συνολικά 3.747 αντλήσεις υδάτων και 3.576 απομακρύνσεις ατόμων στη Θεσσαλία

Πυροσβεστική: Από Κορινθία 48 κλήσεις μέσα σε λίγες ώρες - Συνολικά 3.747 αντλήσεις υδάτων και 3.576 απομακρύνσεις ατόμων στη Θεσσαλία
Στην Κόρινθο έγιναν 15 αντλήσεις υδάτων και μεταφέρθηκε ένα άτομο σε ασφαλές σημείο
Συνολικά 10.402 κλήσεις έχει δεχτεί από την Τρίτη 5/9 έως τις 7 το πρωί της Τρίτης 26/9 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3.747 αντλήσεις υδάτων, ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 3.576 άτομα.
Οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένουν ισχυρές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και όπου απαιτείται, τα εναέρια και επίγεια μέσα καθώς και Σ.μη.Ε.Α. του Π.Σ. μεταφέρουν τρόφιμα, νερό, φάρμακα και είδη κλινοστρωμνής, σε πληγέντες των περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, από το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 έως τις 7 το πρωί σήμερα , Τρίτη 26/9 το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 48 κλήσεις, ενώ ενέργειες έγιναν σε 15 περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων και μεταφέρθηκε ένα άτομο σε ασφαλές σημείο.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης