Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατέρας Κασσελάκη: «Εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη, αλλά μπορεί να τον κερδίσει ο Στέφανος» - Ήταν συνεργάτης του Biden

Πατέρας Κασσελάκη: «Εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη, αλλά μπορεί να τον κερδίσει ο Στέφανος» - Ήταν συνεργάτης του Biden
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Joe Biden, μιλάει έξι γλώσσες, ενώ στην ενασχόλησή του με την ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική
Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε για τη νίκη του γιου του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ήταν παιδικό του όνειρο η πολιτική, ενώ παράλληλα εξέφρασε θετική αποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 «Ήταν το όνειρό του από μικρός. Όταν μου ανέφερε με τους συνεργάτες και τους φίλους του τον σκοπό του για την πολιτική ήμουν θετικός, γιατί ήταν το όνειρό του. Ήξερα ότι στην Αμερική είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο από μεγάλους επενδυτές. Το αξίζει ο Στέφανος.
Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολλέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου», ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης.
Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω της οικογένειας. «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας.
Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».
Αναφορικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε τη γνώμη του, τονίζοντας ότι η άποψή του είναι εξαιρετική. «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στα Χανιά είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης, o γιος μου μπορεί να τον κερδίσει».
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Joe Biden, μιλάει έξι γλώσσες, ενώ στην ενασχόλησή του με την ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική.
«Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Ολοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο».
«Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε ο πατέρας του, ο οποίος αναφέρθηκε και στην στιγμή που έμαθε την απόφαση του γιου του.
Συγκεκριμένα, μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολύ δουλειά», σημείωσε.
Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ για τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε πως «ο Στέφανος είναι ικανός να τα ξεπεράσει, καθώς τα standards που κινείται είναι υψηλά. Ο Στέφανος είναι manager», σχολίασε.
Τέλος, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε άδικα με την υπόθεση του παραδικαστικού. Όπως είπε, στο τέλος δικαιώθηκαν. «Ο Στέφανος ερχόταν στα δικαστήρια. Έχω πονέσει άδικα. Ο Θεός με έχει καλά και είμαι όρθιος», κατέληξε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης