Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αττική Οδός: Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος προς Λ. Φυλής στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Αττική Οδός: Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος προς Λ. Φυλής στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο προς τη Λ. Δημοκρατίας (έξοδος 7) ή την έξοδο προς την Περιφερειακή Αιγάλεω (έξοδος 5)
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 25/09/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 26/09/2023 η έξοδος προς Λ. Φυλής (έξοδος 6) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την έξοδο προς τη Λ. Δημοκρατίας (έξοδος 7) ή την έξοδο προς την Περιφερειακή Αιγάλεω (έξοδος 5).
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης