Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία Elias - Ελληνικό Κτηματολόγιο: Αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων Καρδίτσας και Τρικάλων

Κακοκαιρία Elias - Ελληνικό Κτηματολόγιο: Αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων Καρδίτσας και Τρικάλων
Οι εργασίες που αναστέλλονται, με την υπ. αριθμ. 2345752/25.09.2023 απόφαση της Γενικής Διευθύντριας του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο
Κλειστά για το κοινό θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 25/9, τα Υποκαταστήματα Καρδίτσας και Τρικάλων του Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλίας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας Elias.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Κτηματολόγιο, «τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων έναντι του κινδύνου εκδήλωσης συμβάντων φυσικών καταστροφών, λαμβάνοντας υπόψη την υπ΄ αρ. 551/24.09.2023 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας την 25η Σεπτεμβρίου 2023» (Β΄ 5623), τα Υποκαταστήματα Καρδίτσας και Τρικάλων του Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλίας θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό».
Συγκεκριμένα, αναστέλλονται, με την υπ. αριθμ. 2345752/25.09.2023 απόφαση της Γενικής Διευθύντριας του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο, οι εργασίες για την:
-καταχώρηση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες)
-την έκδοση και παραλαβή πιστοποιητικών (διά ζώσης)
-την έρευνα (διά ζώσης) των τηρούμενων στοιχείων και αρχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης