Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άγριο bullying σε 16χρονο στα Χανιά: Του έσπασαν το σαγόνι, θα παραμείνει για ένα μήνα με κλειστό στόμα

Άγριο bullying σε 16χρονο στα Χανιά: Του έσπασαν το σαγόνι, θα παραμείνει για ένα μήνα με κλειστό στόμα
Η ταλαιπωρία του 16χρονου θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα

Θλίψη προκαλεί το νέο περιστατικό εκφοβισμού και ξυλοδαρμού ανήλικου μαθητή, που πλέον έχει δύο επιλογές για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων που του προκάλεσαν συμμαθητές του στο σχολείο.
Σύμφωνα με το flashnews, η πανοραμική έδειξε δύο κατάγματα στη γνάθο του και ύστερα από συμβουλές των γιατρών του νεαρού, ο 16χρονος μετέβη, σήμερα 22 Σεπτεμβρίου, στο ΠΑΓΝΗ, με σκοπό την εξέταση από γναθοχειρουργό, η οποία πραγματοποιήθηκε τις μεσημεριανές ώρες.
Ο γναθοχειρουργός έκρινε πως τα κατάγματα του μαθητή χρήζουν προσοχής, προτείνοντας στον 16χρονο και την οικογένειά του δύο τρόπους θεραπείας:
Η μία επιλογή ήταν η χειρουργική επέμβαση με ολική αναισθησία, όπου θα πραγματοποιούταν ανατομική ανάταξη στο κάταγμα και την τοποθέτηση συρματορραφών ή πλακών που θα «ενώσουν» τα κόκκαλα, χειρουργείο το οποίο η οικογένεια έκρινε επεμβατικό και ριψοκίνδυνο λόγω της ολικής αναισθησίας.
Η δεύτερη επιλογή, με την οποία θα προχωρήσει η οικογένεια, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι η διαγναθική ακινητοποίηση με νάρθηκες.
Η ακινητοποίηση, δηλαδή, της άνω με την κάτω γνάθο με σιδεράκια και λαστιχάκια που θα κρατούν το στόμα κλειστό.
Η ταλαιπωρία του 16χρονου θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα, διάστημα το οποίο έκρινε απαραίτητο ο γιατρός ώστε να επουλωθεί το τραύμα και να «μπουν» τα κόκκαλα στη αρχική θέση τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης