Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Hellenic Train: Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα-Λιανοκλάδι-Αθήνα

Hellenic Train: Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα-Λιανοκλάδι-Αθήνα
Επαναλειτουργεί και η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λιανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη
Επανέρχονται από σήμερα Παρασκευή 22/9 τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα-Λιανοκλάδι-Αθήνα και η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λεανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50,52,60,54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λιανοκλάδι.
Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λιανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.
Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51,53,61,55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λιανοκλάδι - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Λιανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.
Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό να ενημερώνετε από τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης