Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πόλεμος... μετεωρολόγων: Κολυδάς κατά Μαρουσάκη - Διαψεύδει για νέα κακοκαιρία τύπου «Daniel» - Τα προγνωστικά της ΕΜΥ

Πόλεμος... μετεωρολόγων: Κολυδάς κατά Μαρουσάκη - Διαψεύδει για νέα κακοκαιρία τύπου «Daniel» - Τα προγνωστικά της ΕΜΥ
Ανησυχία προκάλεσε την Τετάρτη η πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς, μέσα από ανάρτησή του, ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί με τον καιρό μέσα στην επόμενη βδομάδα. Ο ίδιος, μάλιστα, αφήνει αιχμές κατά συναδέλφων του που πρέπει «να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».
Ανησυχία προκάλεσε την Τετάρτη η πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχου Μαρουσάκη, για τη νέα κακοκαιρία που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα και η οποίδα «δεν θα έχει ίδια ένταση με τον Daniel, όμως φαίνεται πως θα φέρει και πάλι αρκετή βροχή στη Θεσσαλία». Ο κ. Μαρουσάκης, μεταξύ άλλων, σημείωσε:
«Θα πάμε με αρκετή ζέστη και από την Κυριακή το απόγευμα έρχεται μια πιο ψυχρή αέρια μάζα από την Κεντρική Ευρώπη, θα οργανώσει ένα κύμα κακοκαιρίας στην περιοχή της Ιταλίας και πάμε πλέον σε μια κυκλοφορία ανάλογη του Daniel που ζήσαμε πρόσφατα»
Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μέσα από ανάρτησή του διαφώνησε με την παραπάνω πρόγνωση. Όπως έγραψε στο X (πρώην Twitter), μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν βροχές. Οι βροχές αυτές, ωστόσο, δεν προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
Ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του, επίσης:
«Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο»
Ο Θοδωρής Κολυδάς τόνισε, επίσης, πως τα μετεωγράμματα Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου και Λάρισας δεν προβλέπουν σημαντικά ύψη βροχής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης