Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του Μετρό

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του Μετρό
Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας
Σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εργασιών του Μετρό για την κατασκευή του Σταθμού Βενιζέλου.
Όπως έχει γίνει γνωστό από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 7 το πρωί σήμερα, Τρίτη 19/9, στο πλαίσιο εργασιών του Μετρό για την κατασκευή του Σταθμού Βενιζέλου που θα διαρκέσουν 4 μήνες έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Ερμού έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατία, αλλά και η κυκλοφορία του νότιου κλάδου της οδού Ελ. Βενιζέλου θα αποκαθίσταται μέσω των οδών Ερμού και Αγίας Σοφίας.
Ωστόσο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας, σε δήλωσή του σχετικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, έκανε λόγο για επιβάρυνση της λειτουργίας της πόλης για 4 εβδομάδες, υπενθυμίζοντας ότι "για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο".
Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα "είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.
Είναι όλοι εκείνοι που μετά την οριστική απόφαση της Πολιτείας για τον τρόπο κατασκευής του σταθμού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν το έργο με δικαστικές προσφυγές. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.
Είναι όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα και παρά τα ανωτέρω δεδομένα συνεχίζουν αμετανόητοι να προωθούν και να υπερασπίζονται την ατζέντα της ματαίωσης, της ακύρωσης, της στασιμότητας".
"Δυστυχώς, παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα που είχε και έχει ανάγκη η πόλη", κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης