Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θύμα επίθεσης ο δήμαρχος Λαμίας, έσπασαν τα τζάμια του οχήματος που οδηγούσε: Δολοφονική ενέδρα

Θύμα επίθεσης ο δήμαρχος Λαμίας, έσπασαν τα τζάμια του οχήματος που οδηγούσε: Δολοφονική ενέδρα
Άγνωστοι του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του συνοδηγού και το παρμπρίζ
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο δήμαρχος της Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος, τα ξημερώματα της Τρίτης 19/9 στη μέση του δρόμου, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του.
Ο ίδιος μετά την επίθεση που δέχτηκε έκανε λόγο για «δολοφονική ενέδρα», ενώ για προληπτικούς λόγους και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Η αστυνομία με επικεφαλής των ερευνών τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας Χρ. Μουτσώκο, αναζητά στοιχεία και υλικό από τις κάμερες στην περιοχή έτσι ώστε να διαπιστώσουν κινήσεις ανθρώπων ή αυτοκινήτων, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει κάτι σχετικό.
«Η επίθεση στην θέση του συνοδηγού δεν είναι τυχαία. Είναι το σημείο που συνήθως κάθεται ο δήμαρχος», ανέφερε στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του Γ. Κουτσούκης που μαζί με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της επίθεσης, μόλις λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει τον δήμαρχο.
Πάντως, όπως έγινε γνωστό, από την περιοχή λίγα λεπτά πριν την επίθεση είχε περάσει αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λαμίας.

Η επίθεση

Ο δήμαρχος επέστρεφε στο σπίτι του από τηλεοπτικό προεκλογικό πάνελ.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, τη στιγμή που οδηγούσε, καθώς λίγα λεπτά πριν το συμβάν είχε φύγει ο οδηγός του.
Άγνωστοι του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του συνοδηγού και το παρμπρίζ, ενώ ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα και ξέφυγε.
Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες του δημάρχου σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και τα παιδιά του , λέγοντας πως «η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά».
«Δεν είναι ό,τι καλύτερο ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του. Όλα αυτά τα έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο. Τρεις φορές έχω επισκεφθεί τον Eισαγγελέα και έχω αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Η Εισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα», είχε δηλώσει ο Θύμιος Καραΐσκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης