Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα δήλωση Κούγια για Κασσελάκη: «Ευτυχώς μόνο 65.000 Έλληνες δεν θέλουν φυσιολογικές οικογένειες»

Νέα δήλωση Κούγια για Κασσελάκη: «Ευτυχώς μόνο 65.000 Έλληνες δεν θέλουν φυσιολογικές οικογένειες»
Πριν λίγες ημέρες, ο Κούγιας διερωτήθηκε αν ο κ. Κασσελάκης θα αποκαλείται «ο Στέφανος ή η Στέφανος»
Σχετικά Άρθρα
Νέες δηλώσεις από τον Αλέξη Κούγια για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος επικράτησε και την πρώτη Κυριακή με 45,47%.
Πριν λίγες ημέρες, ο Κούγιας διερωτήθηκε αν ο κ. Κασσελάκης θα αποκαλείται «ο Στέφανος ή η Στέφανος». Σήμερα, αναφέρθηκε στις θέσεις του κ. Κασσελάκη (όπως η κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον Στρατό), ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχουν 65.000 Έλληνες που δεν θέλουν φυσιολογικές οικογένειες».
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «υπάρχουν 65.000 Έλληνες που δεν θέλουν να έχουμε στρατό, θεωρούν αυτοδημιούργητο έναν άνθρωπο που πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά πήγε στο πανεπιστήμιο που είναι η μαμά του καθηγήτρια και εκ των υστέρων πήρε δύο δάνεια και αγόρασε δυο πλοία. Υπάρχουν 65.000 άνθρωποι που δεν θέλουν οικογένειες φυσιολογικές, που δεν θέλουν να υπάρχουν ο πατέρας η μητέρα και να κάνουν τα παιδιά τους και να τα μεγαλώνουν με αρχές.
Επειδή 65.000 συνάνθρωποί μας από 6.000.000 ψηφοφόρους επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη θα πρέπει κάποιος να θεωρεί ότι αποτελεί άποψη του ελληνικού λαού; Η άποψή μου είναι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές και ευτυχώς μόνο 65.000 Ελληνες είναι σαν τον Κασσελάκη».
Ο κ. Κούγιας μίλησε και στον ΑΝΤ1 για την πρώτη θέση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Αν μου λέγατε ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Κασσελάκη, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου και νόμιζα ότι ήταν η συζήτηση μας για κάτι σοβαρότερο. Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει ο ελληνικός λαός.
Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος, χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας», είπε ο Αλέξης Κούγιας.
«Με ενόχλησε που το έκανε με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός "νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο και έκαναν μαζί διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Eίναι κατάντια της κοινωνίας», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.
Αναφορικά με τους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Κασσελάκη. ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πως, «με ρώτησαν και το είπα. Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες γκέι.
Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα. Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί.
Εάν ερχόταν κάποιος σαν αυτόν που έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και έχει πάει σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και σε πανεπιστήμια που είναι τώρα η μητέρα του πρύτανης, και πήρε δάνεια μετά και έκανε καριέρα, θα τον πλάκωναν στις "πατσαβούρες”.
Δεν θα το έκαναν αυτό γιατί είναι γκέι, δεν είπα αυτό, αυτό είναι κόλπο αυτών των τύπων. Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει πάει σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς του βγαίνουν στην εργασία για να βγάλουν το ψωμί τους».
«Έχετε ακούσει κάποιον να χρησιμοποιεί ως προσόν στο βιογραφικό του ότι είναι γκέι;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας. «Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι γκέι αλλά δεν είναι προσόν. Εμείς που δεν είμαστε γκέι δεν έχουμε το προσόν να γίνουμε αρχηγοί κόμματος; Εγώ δεν είμαι του κολεγίου Αθηνών. Είπα ότι στην Πετρούπολη αν πήγαινε ένας σε καφενείο και έλεγε ότι ειναι αυτοδημιούργητος και ήξεραν ποιός είναι θα έπεφταν "πολυβόλο” οι πατσαβούρες» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης