Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χωρίς πόσιμο νερό ο Βόλος για 12η ημέρα - Αγώνας δρόμου των κατοίκων σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Χωρίς πόσιμο νερό ο Βόλος για 12η ημέρα - Αγώνας δρόμου των κατοίκων σε Τρίκαλα και Καρδίτσα
Xωρίς πόσιμο νερό παραμένουν και χωριά στο Νότιο Πήλιο
Συνεχίζονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μαγνησίας μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel, με τα κυριότερα να αφορούν στην υδροδότηση με πόσιμο νερό, τον καθαρισμό από τις λάσπες δρόμων και κατοικιών.
Στον Βόλο για 12η ημέρα δεν υπάρχει πόσιμο νερό σε σπίτια και επιχειρήσεις, με τη ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, να δίνουν μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση της υδροδότησης . Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, ανακοίνωσε το προηγούμενο 24ωρο ότι το καθαρό πόσιμο νερό θα τρέξει ξανά στις βρύσες μετά από περίπου ένα 20ήμερο .
Παράλληλα, συνεχίζεται ο καθαρισμός των σπιτιών και των επιχειρήσεων που πλημμύρισαν σε συνοικίες του Βόλου, αλλά των δρόμων από την λάσπη, τα φερτά υλικά και τα σκουπίδια.
Τεχνικά συνεργεία καθαρίζουν τον χείμαρρο Κραυσίδωνα, όπου έχουν συσσωρευτεί φερτά υλικά και πέτρες από το Πήλιο,
Επίσης, χωρίς πόσιμο νερό παραμένουν χωριά στο Νότιο Πήλιο, όπου έχει μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο και σε υποδομές.
Αντιμέτωποι με τις λάσπες είναι και οι κάτοικοι των χωριών των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, οι οποίοι επέστρεψαν στα σπίτια τους.
Σε εξέλιξη είναι και η προσπάθεια σίτισης ζώων των κτηνοτροφικών μονάδων που δεν χάθηκαν στις πλημμύρες, αφού καταστράφηκαν αποθηκευμένες ζωοτροφές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης