Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άγρια κόντρα Μπέου - Αλκίνοου Ιωαννίδη: Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα – Δεν με αφήνετε με τον κάθε φλώρο

Άγρια κόντρα Μπέου - Αλκίνοου Ιωαννίδη: Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα – Δεν με αφήνετε με τον κάθε φλώρο
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε ως «ανεκδιήγητο» τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο 
Η αναφορά του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη διάρκεια συναυλίας του στον «ανεκδιήγητο» δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο με αφορμή όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή προκάλεσε την αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος με τηλεοπτικές του δηλώσεις και ανάρτησή του στρέφεται κατά του τραγουδιστή.
Στον ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Αχιλλέας Μπέος και μεταξύ άλλων απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο. Μιλάμε για τραγικό νούμερο. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Με πήραν τηλέφωνο πολλοί καλλιτέχνες για να βοηθήσουν. Να στείλουν τρόφιμα και νερά. Πόσο κόσμο είχε η συναυλία του;
Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Εγώ βγήκα να μιλήσω για την πόλη μου, τον Βόλο».
Παράλληλα, σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου γράφει: «Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με).
Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης