Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στα Ελληνικά - Πιθανότατα θύμα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία

Σοκ στη Βόρεια Εύβοια: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στα Ελληνικά - Πιθανότατα θύμα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία
Πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, αυτό όμως θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία
Σχετικά Άρθρα
Ένα μακάβριο εύρημα, που δίνει τροφή στα εφιαλτικά σενάρια για τον αριθμό των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel, εντόπισε το Λιμενικό στη Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου (9/9/2023) στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι».
Ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Σωτήρης Δανίκας με τον Διοικητή του Α’ Λ/Τ Ωρεών Σημαιοφόρου Δήμο Κρεμμύδα και στελέχη της Υπηρεσίας του κατάφεραν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν σορό άνδρα ηλικίας περίπου 65-70 ετών σε άσχημη κατάσταση.
Πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, αυτό όμως θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία - νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.
Την Παρασκευή (8/9) ανευρέθηκαν άλλοι δύο σοροί στη θάλασσα και συγκεκριμένα, μία σορός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή της Μαγνησίας, που ανήκε σε 65χρονο Έλληνα. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει, βραδινές ώρες την 07/09/2023, από την οικεία του και έκτοτε αγνοούταν, αναφέρει το lamiareport.
Επίσης μία σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ύψος περίπου 1,65, που δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου ανατολικού Πηλίου.
Οι σοροί πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης