Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτη καταγγελία για φαινόμενα αισχροκέρδειας στη Θεσσαλία: «Στα 6 ευρώ η εξάδα νερών στη Λάρισσα, μετά από πιέσεις την έριξαν στα 5»

Απίστευτη καταγγελία για φαινόμενα αισχροκέρδειας στη Θεσσαλία: «Στα 6 ευρώ η εξάδα νερών στη Λάρισσα, μετά από πιέσεις την έριξαν στα 5»
Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πολίτης της Λάρισας αποκάλυψε πως τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν καθόλου νερό και στα μινι μάρκετ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση
Σοκαριστική καταγγελία έκανε πολίτης για την τιμή του νερού στη Λάρισα, εν μέσω της φονικής κακοκαιρίας Daniel που -σε πολλές περιπτώσεις- έχει αποκόψει την πρόσβαση των πολιτών της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.
Ειδικότερα, μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πολίτης της Λάρισας αποκάλυψε πως τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν καθόλου νερό και στα μινι μάρκετ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ελλείψεις που προέκυψαν μετά την θεομηνία.
«Σας ευχαριστώ που μου δίνετε βήμα, πραγματικά είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό. Η ΔΕYΑΛ έχει διακόψει το νερό, πήγαμε στα σούπερ μάρκετ και δεν έχουν στάλα νερό, ο κόσμος μαλώνει εκεί. Πήγαμε να βρούμε σε μίνι μάρκετ, την 6άδα που κανονικά έχει 1,80-2,00-2,50 ευρώ, την πουλούσαν έξι ευρώ. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να γκρινιάζει και την έριξαν στα πέντε ευρώ. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε σχετικά.
«Υπάρχει υπουργείο για να πάει και να γίνουν επώνυμες καταγγελίες; Υπάρχει εισαγγελέας; Είναι απαράδεκτο στον πόνο του ανθρώπου που θα έπρεπε να τα δίνουν δωρεάν, εγώ δεν σας λέω, ας τα δώσουν 2,50 ευρώ. Τρία;», επεσήμανε ο κάτοικος.
«Πόσο στοκ να έχουν; Να έχουν 30, 40, 50 εξάδες; Από εκεί θα γίνουν πλούσιοι; Ας έρθει κάποιος να πουλήσει νερό σε τιμή κόστους, σε λογική τιμή. Είναι άδεια τα σούπερ μάρκετ. Πουλούσαν στους πελάτες τους, στους γείτονές τους σ' αυτή την τιμή, που θα τους δουν και αύριο, αυτό είναι το πιο απαράδεκτο», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης