Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βαρβαρότητα στη Λάρισα: Πίεσαν εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους με ... τρακτέρ εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel

Βαρβαρότητα στη Λάρισα: Πίεσαν εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους με ... τρακτέρ εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel
Σοβαρότατες καταγγελίες από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Γιάννη Σκόκα
Πολύ δύσκολες στιγμές περνούν οι κάτοικοι της Λάρισας και της Θεσσαλίας εν γένει, καθώς αντιμετωπίζουν τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας Daniel, οποία σάρωσε την ευρύτερη περιοχή.
Ακόμα και υπ' αυτές τις συνθήκες, είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες εργαζομένων, που τους ασκήθηκε πίεση να πάνε στη δουλειά τους, παρά τα άγρια και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
Στις εν λόγω σοβαρότατες καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
«Τα νερά του Πηνειού έχουν υπερχειλίσει με αποτέλεσμα πολλές συνοικίες της Λάρισας να έχουν πλημμυρίσει. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε γειτονικά χωριά και έχει σταλεί εντολή εκκένωσης. Απαιτούμε να επέμβουν τώρα οι αρμόδιοι φορείς κυβέρνηση- Δήμος – Περιφέρεια να εκκενωθούν και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές!! Δεν πρέπει να κινδυνεύσει κανένας εργαζόμενος και να μη χαθεί κανένα μεροκάματο για όσο διαρκέσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Όλοι να οδηγηθούν σε ασφαλές μέρος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με αφορμή την υπερχείλιση του Πηνειoύ που «χτύπησε» και τη Λάρισα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γιάννη Σκόκα, που παραχώρησε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση «οι επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν γιατί κλείνουν όλες οι δίοδοι λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος
Ο ίδιος γνωστοποίησε απίστευτες καταγγελίες εργαζομένων που «πιεζόντουσαν να πάνε στη δουλειά τους ακόμα και με τρακτέρ, αγνοώντας τον κίνδυνο που υπάρχει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης