Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη» - Μαρτυρία σοκ από τον Παλαμά Καρδίτσας

«Μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη» - Μαρτυρία σοκ από τον Παλαμά Καρδίτσας
"Μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα, είναι πνιγμένη" - Μαρτυρία σοκ από τον Παλαμά Καρδίτσας
Η μία πιο σοκαριστική από την άλλη είναι οι μαρτυρίες των κατοίκων στον Παλαμά Καρδίτσας, ο οποίος έχει κυριολεκτικά θαφτεί κάτω από τα ορμητικά νερά, τα φερτά υλικά και τις λάσπες.
Η κακοκαιρία Daniel έπνιξε την κωμόπολη αλλά και τα γύρω χωριά, με τους πολίτες να έχουν βρει καταφύγιο στις σκεπές των σπιτιών που έχουν πλημμυρίσει, περιμένοντας τους διασώστες.
Πολλοί κάνουν έκκληση για νερό προκειμένου να αντέξουν σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ενώ όλα δείχνουν ότι οι φόβοι για αύξηση των θυμάτων από τη θεομηνία θα επιβεβαιωθούν.
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του Γιάννη Χατζή, κατοίκου του Παλαμά, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε ότι υπάρχει μία ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της.
"Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη" είπε, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να προσπαθούν να διαχειριστούν την αμηχανία τους. "Τα ζώα περνάνε λες και είναι βάρκες, πτώματα" πρόσθεσε.
Όταν δε, οι δύο παρουσιαστές τον ρώτησαν αν ενημέρωσε τις Αρχές για τη σορό της άτυχης γυναίκας, εκείνος απάντησε: "Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε".
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία Daniel. Τελευταίο θύμα ένας γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να πάρει λίγο νερό από την θάλασσα, στην περιοχή του Αναύρου, γλίστρησε και έπεσε στη ακτή που είναι γεμάτη με τεχνικά μπλόκια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στη συνέχεια να πνιγεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης