Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στροφή 360 μοιρών από Πορτοσάλτε: Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα

Στροφή 360 μοιρών από Πορτοσάλτε: Δεν είπα ποτέ ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα
Ο κ. Πορτοσάλτε έκανε λόγο για "μπαλαφάρα", σχετικά με την ερμηνεία των δηλώσεων του, που έγραψε αρχικά κάποιος και μετά ξεκίνησε η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο.
Σχετικά Άρθρα
Σε διευκρινίσεις για τις χθεσινές 8/9 του δηλώσεις "να έρθει άλλος αν δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης" προχώρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε καθώς ο ίδιος δεν συνηθίζει να είναι  επικριτικός απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.
Σήμερα, μιλώντας στον αέρα του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά ότι πρέπει να ανατεθεί σε κάποιον άλλο η δουλειά, σε επίπεδο διοίκησης και διαχείρισης της κατάστασης.
Ο κ. Πορτοσάλτε έκανε λόγο για "μπαλαφάρα", σχετικά με την ερμηνεία των δηλώσεων του, που έγραψε αρχικά κάποιος και μετά ξεκίνησε η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο.
"Χθες έγινε κάτι. Στον τόπο μας δυστυχώς, λέει ένας κάτι, οι υπόλοιποι λίγο διαβάζουν, ίσως δεν διαβάζουν... Δεν είπα οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης. Είπα οτι αν αυτή την εποχή ο Πρωθυπουργός έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του, το βλέπουμε, υπάρχουν διπλωματικά θέματα, διεθνή κτλ, οχι να παραιτηθεί και να έρθει κάποιος άλλος. Να ανατεθεί σε κάποιον η δουλειά γιατί εδώ σε επίπεδο διοίκησης θέλει έναν συντονισμό. Έγραψε κάποιος μία μπαλαφάρα και ξεκίνησε η αναπαραγωγή της... Δεν θέλω να με ερμηνεύει κανείς. Δεν χρειάζομαι βοηθό" ανέφερε συγκεκριμένα.

Τι είχε πει χθες ο Πορτοσάλτε

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.
"Πρέπει να μπει τέλος στο ξεχαρβάλωμα. Έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα και έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. πρωθυπουργός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του κάπου αλλού", δήλωσε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στη χθεσινή δήλωση Μητσοτάκη που είπε ότι "πρέπει να ξαναδούμε την Ελλαδα από την αρχή".
"Δεν περιμένω σχόλιο από τον πρωθυπουργό. Εγώ είμαι για το σχόλιο κι ο κ. πρωθυπουργός για τη δουλειά. Πρέπει να μαζέψουμε τα ασυμμάζευα του κράτους. Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων" συνέχισε αιχμηρά ο Άρης Πορτοσάλτε.
Ο δημοσιογράφος υπενθύμισε την φωτιά στην Αγχίαλο και τα βλήματα που εξερράγησαν "σε μάχιμη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας" καθώς και την "κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν".
"Ένας από τους κύριους λόγους που η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε "Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα". Δεν το έχουμε δει ακόμη. Η κυβέρνηση τα χει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας", κατέληξε αυστηρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης