Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία Daniel: 90χρονη ΑμεΑ περιμένει 6 ώρες πάνω σε τραπέζι στο πλημμυρισμένο σπίτι της

Κακοκαιρία Daniel: 90χρονη ΑμεΑ περιμένει 6 ώρες πάνω σε τραπέζι στο πλημμυρισμένο σπίτι της
Η εγγονή της 90χρονης απηύθυνε, το πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, έκκληση για βοήθεια
Ανατριχίλα προκαλεί το εικόνα από τον πλημμυρισμένο Παλαμά Καρδίτσας, που παρουσιάζει τον εφιάλτη που ζει μια 90χρονη ΑμεΑ, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η γιαγιά περιμένει υπομονετικά επί 6 ώρες πάνω σε ένα τραπέζι για να φτάσει η βοήθεια, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.
Ειδικότερα, η εγγονή της 90χρονης απηύθυνε, το πρωί της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου, έκκληση για βοήθεια στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να πλήττουν την Καρδίτσα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν πολίτες που είναι πάνω από έξι ώρες με το νερό πάνω από τη μέση τους", ανέφερε.
"Η γιαγιά μου βρίσκεται πάνω από το τραπέζι, είναι ΑμεΑ, είναι χωρίς φάρμακα, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς καμία βοήθεια. Περιμένει πάνω από έξι ώρες πάνω στο τραπέζι", δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος".
"Παίζουμε με τα λεπτά και τις ώρες", επεσήμανε η εγγονή της 90χρονης. "Είμαστε καταμεσής της Ελλάδας και δεν μπορεί να έρθει ένα μέσο, μια βάρκα; Είμαστε στο έλεος του Θεού. Μιλάμε για λεπτά και για ώρες. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσες ώρες στο νερό, σίγουρα θα πάθει υποθερμία. Παίζουμε με τα λεπτά και τις ώρες" συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης