Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέχρι και ο Πορτοσάλτε τα έβαλε με τον Μητσοτάκη: Ξεχαρβάλωμα, αν δεν μπορεί να έρθει άλλος, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα!

Μέχρι και ο Πορτοσάλτε τα έβαλε με τον Μητσοτάκη: Ξεχαρβάλωμα, αν δεν μπορεί να έρθει άλλος, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα!
Σκληρή κριτική από τον δημοσιογράφο κατά της κυβέρνησης
Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε ο πρωθυπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του και αν δεν μπορεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να αντικατασταθεί με κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη χώρα.
Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε ένα ξεχαρβάλωμα, και έχω την αίσθηση πως η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο τα έχει χαμένα, αντιλαμβάνομαι πως ο κύριος πρωθυπουργός έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού, αλλά αυτή την περίοδο, από τα Τέμπη μέχρι σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων.
Σκάσανε βλήματα σε μάχιμη μονάδα, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι λένε ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Το καταλαβαίνω, φαντάζομαι θα την καθαρίσουν κάποια μέρα την μονάδα.
Είχαμε την κάθοδο των Κροατών. Κροάτες χούλιγκαν και είχαμε ένα νεκρό. Είχαμε την δολοφονία ενός άλλου οπαδού έξω από το Χαρίλαου.
Αλλά ένας από τους κύριους λόγους που ψηφίστηκε, η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”.
Δεν το έχουμε δει ακόμη, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης