Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος - κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση της κυκλοφορίας με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας

Βόλος - κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση της κυκλοφορίας με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας
Τι αναφέρει το μήνυμα του 112
Απαγόρευση της κυκλοφορίας στον Βόλο με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, καθώς από τις ισχυρές βροχές έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι, ενώ εντοπίστηκε νεκρός και ένας κτηνότροφος, του οποίου το όχημα παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης.
Σε μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους αναφέρεται ότι «με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».
112-βολο_2.JPG
Οι κλειστοί δρόμοι

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση και μεγάλος όγκος νερού):
– έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Δημητριάδος – Ιάσονος – Κ. Καρτάλη – Ιωλκού και στη συνέχεια της Ελ. Βενιζέλου – Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη – Παπαδιαμάντη – Λαρίσης από την περιφερειακή οδό Βόλου έως τον κυκλικό κόμβο στη διασταύρωση με την οδό Αθηνών – Λεωφόρος Αθηνών από τον κυκλικό κόμβο στη διασταύρωση με την οδό Λαρίσης έως και την περιοχή μπουρμπουλίθρα – Αναλήψεως – Πολυμέρη.
Της παραπάνω απόφασης εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ Π.Υ.)
Σημειώνεται ότι τις 10:00 σήμερα (5/9) είχε διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στην επαρχιακή οδό Βόλου Παληουρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Λαρίσης (οδός Δερβενακίων) στο ύψος του κυκλικού κόμβου έως τον οικισμό Διμήνι, λόγω έντονης βροχόπτωσης και μεγάλου όγκου νερού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης