Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 4 που κατηγορούνται για τον βιασμό 27χρονου

Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 4 που κατηγορούνται για τον βιασμό 27χρονου
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι φέρονται να απειλούσαν τον 27χρονο με διαπόμπευση, καθώς φέρονται να είχαν καταγράψει τις πράξεις τους σε βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν σήμερα Δευτέρα οι 2 από τους 4, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό 27χρονου άνδρα σομαλικής υπηκοότητας, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι κατηγορούμενοι (23 και 30 ετών) αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.
Σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τους άλλους δύο Παλαιστίνιους 26 και 29 ετών, οι οποίοι φέρονται -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- να βίαζαν και αυτοί τον 27χρονο άνδρα.
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές ο Σομαλός, οι κατηγορούμενοι του είχαν “ξαφρίσει” διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι φέρονται να απειλούσαν τον 27χρονο με διαπόμπευση, καθώς φέρονται να είχαν καταγράψει τις πράξεις τους σε βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την κατάσχεση της εν λόγω συσκευής, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί το επίμαχο βίντεο.
Μάλιστα, το κινητό έχει ήδη σταλεί στα Εργαστήρια Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, προκειμένου (εάν το βίντεο έχει σβηστεί), να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες επανάκτησής του.
Ο 27χρονος κατήγγειλε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ότι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ομαδικού βιασμού (αλλά και κλοπής) από τέσσερις νεαρούς Παλαιστίνιους, στην Αμμουδάρα.
Την περασμένη Πέμπτη, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο εκ των συνολικά τεσσάρων φερόμενων δραστών, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.
Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί έκαναν “φύλλο και φτερό” την κατοικία των νεαρών από την Παλαιστίνη. Εκεί φέρονται να εντόπισαν -και κατάσχεσαν- μαχαίρια, ένα ρόπαλο, αλλά και μικροποσότητα κάνναβης.
Κατά το χρόνο τέλεσης της αστυνομικής έρευνας στην οικία των Παλαιστινίων, είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ως εκ τούτου, οι δύο νεαροί 23 και 30 ετών συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Αμφότεροι εμφανίστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο τελευταίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση (τελεσθείσα και σε απόπειρα).
Επίσης, οι συλληφθέντες διώκονται επιπρόσθετα για παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, για υπεξαγωγή εγγράφων κατά συναυτουργία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριών και ροπάλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης