Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γ. Καραγιώργης: Παραδέχεται ότι επιτέθηκε στον Γ. Παπαχρήστο αλλά διαψεύδει την εκδοχή του δημοσιογράφου - Αναζητείται από την ΕΛΑΣ

Γ. Καραγιώργης: Παραδέχεται ότι επιτέθηκε στον Γ. Παπαχρήστο αλλά διαψεύδει την εκδοχή του δημοσιογράφου - Αναζητείται από την ΕΛΑΣ
«Δεν διατυπώθηκαν ποτέ απειλές ή οδηγίες σε τρίτα πρόσωπα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου» υποστηρίζει ο συνήγορος του κ. Καραγιώργη
Η αστυνομία φαίνεται πως αναζητάει τον εφοπλιστή Γ. Καραγιώργη για την επίθεση στον δημοσιογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο.
Ο εφοπλιστής, αν και αναζητούμενος, απέστειλε επιστολή, μέσω του εκπροσώπου του, σε τηλεοπτικό σταθμό όπου παραδέχεται την επίθεση στον δημοσιογράφο, αλλά δίνει την δική του εκδοχή για το περιστατικό.
Ειδικότερα, ο συνήγορος του εφοπλιστή, απολογείται στην οικογένεια του δημοσιογράφου, στους φίλους και το προσωπικό των εταιρειών του για την «ενστικτώδη αντίδρασή» του, όπως την χαρακτηρίζει.
Παρόλα αυτά, αποπειράται να καταρρίψει τις περιγραφές του κ. Παπαχρήστου περί παρουσίας μπράβων που τον απειλούσαν, καθώς όπως επισημαίνει «η απεύθυνσή του προς τον πληγέντα έγινε χωρίς παρουσία σωματοφυλάκων», ενώ προσθέτει ότι δεν διατυπώθηκαν ποτέ απειλές ή οδηγίες σε τρίτα πρόσωπα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.
Τέλος, σημειώνει πως ο εφοπλιστής έχασε την ψυχραιμία του από κάποια δημοσιεύματα που χαρακτηρίζει «συκοφαντικά».

Οι περιγραφές του Γ. Παπαχρήστου

Ερωτηθείς για το περιστατικό σε κεντρικό δελτίο ιδιωτικού τηλεοποτικού σταθμού, ο κ. Παπαχρήστος είχει δώσει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα.
Ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως αιφνιδιάστηκε καθώς δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα.
«Με βρήκε σε μία στιγμή που μιλούσα με τον συνάδελφό μου για τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Και ξαφνικά είδα τον ουρανό με τ’ άστρα. Ένιωσα μία γροθιά στο ύψος της μύτης μου και μάτωσα και ακολούθησε ένας οχετός. Συνοδευόταν από δύο μπράβους οπλισμένους αλλά με χτύπησε ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πως ακολούθησαν και απειλές και ύβρεις. Ζήτησε από έναν από τους μπράβους να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Ήταν εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος σε αμόκ. Δεν τον αναγνώρισα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης