Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γ. Παπαχρήστου για την επίθεση από τον εφοπλιστή: Ζήτησε από τον μπράβο του να με πυροβολήσει - Ήταν εκτός εαυτού

Γ. Παπαχρήστου για την επίθεση από τον εφοπλιστή: Ζήτησε από τον μπράβο του να με πυροβολήσει - Ήταν εκτός εαυτού
«Ζήτησε από έναν από τους μπράβους να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Ήταν εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος σε αμόκ» ανέφερε ο δημοσιογράφος για τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη
Θύμα άγριας επίθεσης από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη έπεσε χθες (29/8) το βράδυ ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος.
Η επίθεση που προκάλεσε τον τραυματισμό του Γ. Παπαχρήστου, σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ κατά την ανάπαυλα του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, και έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών.
Ερωτηθείς για το περιστατικό σε κεντρικό δελτίο ιδιωτικού τηλεοποτικού σταθμού σήμερα, ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως αιφνιδιάστηκε καθώς δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα.
«Με βρήκε σε μία στιγμή που μιλούσα με τον συνάδελφό μου για τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Και ξαφνικά είδα τον ουρανό με τ’ άστρα. Ένιωσα μία γροθιά στο ύψος της μύτης μου και μάτωσα και ακολούθησε ένας οχετός. Συνοδευόταν από δύο μπράβους οπλισμένους αλλά με χτύπησε ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πως ακολούθησαν και απειλές και ύβρεις. Ζήτησε από έναν από τους μπράβους να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Ήταν εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος σε αμόκ. Δεν τον αναγνώρισα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τον in.gr, ο Γ. Καραγιώργης, συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Γ. Παπαχρήστο -τη στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του δημοσιογράφο- και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Η επίθεση έγινε εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δημοσιογράφο να αδυνατεί να αντιληφθεί, τον εμφανή λόγο ο οποίος την προκάλεσε.
Ο εφοπλιστής απείλησε ότι «θα σκοτώσει» τον δημοσιογράφο, ότι “είναι τελειωμένος”, ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου.
Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εφοπλιστή, ο οποίος και ήδη αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης