Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Είμαι ακόμα εδώ παιδιά» - Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στην... «είδηση» ότι είναι νεκρός

«Είμαι ακόμα εδώ παιδιά» - Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στην... «είδηση» ότι είναι νεκρός
«Οι αναφορές για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές. (Και όχι για πρώτη φορά, μπορώ να προσθέσω.) Ακόμα εδώ παιδιά...» διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ
O Ιταλός δημοσιογράφος Tomaso Debenedeti, διεθνώς γνωστός για τη διασπορά fake news, ήταν ο άνθρωπος που διέρρευσε την ψευδή είδηση ότι πέθανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Οι αναφορές για τον θάνατό μου είναι υπερβολικές. (Και όχι για πρώτη φορά, μπορώ να προσθέσω.) Ακόμα εδώ παιδιά...» διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter)
Ο Ιταλός φαρσέρ που έχει «πεθάνει»...κόσμο και κοσμάκη, έφτιαξε έναν λογαριασμό την πλατφόρμα Χ υπό το όνομα του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνου Πετραλιά, στις 24 Αυγούστου.
Και σήμερα, ανέβασε στις 15:10 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) την «είδηση» πως ο Γιάνης Βαρουφάκης... πέθανε, κάτι που διέψευσε ο πολιτικός μισή ώρα μετά, στις 15:35 ενώ πέντε λεπτά μετά, στις 15:40, ο «Θάνος Πετραλιάς» ενημέρωσε πως ο λογαριασμός είναι hoax και έχει φτιαχτεί από τον Ιταλό Tomaso Debenedeti.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης