Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τζιτζικώστας: Οι 154 υποψήφιοι της παράταξης «Αλληλεγγύη» - Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη

Τζιτζικώστας: Οι 154 υποψήφιοι της παράταξης «Αλληλεγγύη» - Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη
Το ψηφοδέλτιο του κ.Τζιτζικώστα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 70%
Τους 154 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική), που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αλληλεγγύη», με το οποίο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις εκλογές του Οκτωβρίου, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ, Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώντας έκανε λόγο μία «αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη». Το ψηφοδέλτιο του κ.Τζιτζικώστα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 70% και στο κάλεσμα προς την κάλπη ανέφερε πως διαθέτει «μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικά επαγγέλματα και ενδιαφέροντα που αντανακλούν ολόκληρη την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας». «Εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αθλητές, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, αγρότες, δημοσιογράφοι, γυναίκες και άνδρες ενεργοί στην τοπική κοινωνία τους, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες. Που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Μια ομάδα ανθρώπων που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος χαρακτήρισε κρίσιμες τις περιφερειακές εκλογές, καθώς «αποφασίζουμε για τον τόπο μας, για την Κεντρική Μακεδονία που διεκδικεί και πετυχαίνει και δεν είναι μία Περιφέρεια στάσιμη, που απλώς περιμένει».
«Πειραματισμοί δεν χωρούν. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκο αυτή τη στιγμή για το μέλλον μας. Το αναμάσημα της μιζέριας και του γκρίζου δεν είναι πρόταση διακυβέρνησης. Δεν είναι πρόταση η στείρα κριτική. Πρόταση για το μέλλον είναι το όραμα και ο ρεαλισμός, το σχέδιο, η εμπειρία, οι φρέσκιες ιδέες και η ισχυρή ομάδα της "Αλληλεγγύης"», υπογράμμισε.
Αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που έδωσε προς τους πολίτες το 2019 τονίζοντας ότι «έγιναν πράξη» στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και αφορούν εργαζόμενους, επιχειρήσεις, υποδομές, το δημόσιο σύστημα υγείας, τους ευάλωτους πολίτες, την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την ενέργεια, τον πολιτισμό και τη μείωση της γραφειοκρατίας. «Κυρίως, δεσμευτήκαμε να δυναμώσουμε την Μακεδονία. Σήμερα η Κεντρική Μακεδονία είναι μια περιφέρεια που διαρκώς αλλάζει, εκσυγχρονίζεται, δυναμώνει και κάνει βήματα μπροστά. Μια περιφέρεια ισχυρή στην Ελλάδα και στην κορυφή της Ευρώπης», πρόσθεσε.
Καταλήγοντας τόνισε πως «αυτή εδώ είναι η ομάδα της "Αλληλεγγύης" που θα πάει την Κεντρική Μακεδονία μπροστά τα επόμενα χρόνια. Που θα οδηγήσει την Κεντρική Μακεδονία στο 2030. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης