Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί, Γραμματικό Αττικής και Χίο

Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί, Γραμματικό Αττικής και Χίο
Σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό Αττικής επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 38 οχήματα συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία και 16 πυροσβεστών από Κύπρο
Υπό μερικό έλεγχο έχουν πλέον τεθεί οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 26/8 σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό Αττικής, μετά από πτώση κεραυνών, όπως επίσης και στη Χίο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής:
-Σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό Αττικής επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 38 οχήματα συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία και 16 πυροσβεστών από Κύπρο, ενώ επιχείρησαν 4 ελικόπτερα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.
-Στην περιοχή Καμπιά Χίου επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα ενώ επιχείρησε και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες.
Παράλληλα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα λόγω της πυρκαγιάς στο Γραμματικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης