Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το «ΟΧΙ» στις νέες ταυτότητες - Συλλαλητήρια και ουρές στα αστυνομικά τμήματα: «Ετοιμάζουν το τσιπ στο σώμα»

Το «ΟΧΙ» στις νέες ταυτότητες - Συλλαλητήρια και ουρές στα αστυνομικά τμήματα: «Ετοιμάζουν το τσιπ στο σώμα»
Οι «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων διοργανώνουν συλλαλητήρια
Σχετικά Άρθρα
Πανικός έχει επικρατήσει με τις νέες ταυτότητες με μεγάλη μερίδα πολιτών αρνείται να... τσιπαριστεί. Στα αστυνομικά τμήματα σχηματίζονται ουρές από πολίτες που λένε «ΟΧΙ» στο... τσιπάρισμα, και θέλουν να εκδώσουν τις παλιές ταυτότητες.
Μετά τα διαδικτυακά κηρύγματα περί παγκόσμιας συνωμοσίας και τις σελίδες στο Facebook με τίτλο «Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη» με περισσότερους από 17.000 ακολούθους και υποσημείωση «όχι στο σφράγισμα του αντίχριστου», ήρθε και η διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη την επικράτεια με ορισμένους κληρικούς που διαθέτουν λογαριασμό στο TikTok να απευθύνουν... κάλεσμα στο ποίμνιό τους.

Ουρές στα αστυνομικά τμήματα

Οι ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα είναι ατελείωτες με δεκάδες πολίτες να σπεύδουν να ανανεώσουν τις ταυτότητές παλαιού τύπου και να αποφύγουν έτσι τις ψηφιακές που έρχονται από Σεπτέμβριο.
«Δεν τη δέχομαι. Ο γέροντας μας –να το πάρουμε και λίγο πνευματικά το θέμα- μας είπε ”περιμένετε και μη βιάζεστε”», λένε πολίτες.
Η αναμονή στην ούρα για την έκδοση ταυτότητας μπορεί να φτάνει ακόμα και τις 2,5 ώρες.
«Κάνα δύο ωρίτσες και να φανταστείς ήμασταν το 6 και το 7 η γυναίκα μου», δηλώνουν οι «αρνητές» της νέας ταυτότητας.
«Μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, με ελεύθερη βούληση και να μην το δεχτούμε το εμβόλιο; Η διαφορά με την κανονική ταυτότητα είναι πως θα υπάρχουν βιομετρικά στοιχεία όπως ΑΦΜ. Ο κ. Γεωργιάδης ήταν αρνητής αυτής της ταυτότητας και τώρα συμφωνεί με την κυβέρνηση. Αρνούμαστε γιατί είναι προστάδιο για το ενσωματωμένο τσιπ στο σώμα. Ήδη έχει γίνει εθελοντικά στην Αμερική. Ζητάμε να μην γίνει υποχρεωτικό. Στις 10 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα θα συνομιλούμε και με άλλους» λέει άλλος πολίτης.

Διοργάνωση συλλαλητηρίων

«Barcode είναι το QR CODE είναι ένα αντίχριστο σημείο και το 0 και 1 σε κωδικοποιημένη μορφή περιέχει το 666», είπε ο πρώην αστυνομικός, Αναστάσιος Θεοδωρίδης. «Αρνούμεθα να την παραλάβουμε. Έχει σχέση με την παγκόσμια κυβέρνηση και το χάραγμα του αντίχριστου», δήλωσε ο ίδιος.
Η αντίσταση όμως δεν θα είναι δωρεάν. Για την ακρίβεια θα κοστίζει 17 ευρώ, καθώς οι διοργανωτές θα ναυλώσουν μέχρι και πούλμαν που θα μεταφέρουν κόσμο από τον Βόλο και άλλες πόλεις της Ελλάδας στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης