Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Όχι άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε»: «Κραυγή» από τη σύζυγο ανθρώπου που διέσωζε ζώα από τις φλόγες

«Όχι άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε»: «Κραυγή» από τη σύζυγο ανθρώπου που διέσωζε ζώα από τις φλόγες
Η σύζυγός του, με ανάρτησή της στα social media, αναφέρεται «στον άνθρωπό της», τον άντρα και πατέρα του παιδιού που περιμένουν, τονίζοντας πως «δεν θέλει ήρωες»
Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αυτές τις ημέρες, μέσα στην πύρινη κόλαση και με κίνδυνο για τη ζωή τους, δεν εγκαταλείπουν τα ζώα και δίνουν μάχη να τα διασώσουν και να μην τα εγκαταλείψουν στις φλόγες. Στις συγκλονιστικές εικόνες που κυκλοφορούν, ένας κάτοικος αποθανατίστηκε να σώζει τουλάχιστον έναν σκύλο και ένα γαϊδουράκι.
Η σύζυγός του, με ανάρτησή της στα social media, αναφέρεται «στον άνθρωπό της», τον άντρα και πατέρα του παιδιού που περιμένουν, τονίζοντας πως «δεν θέλει ήρωες»:
«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!
Στους παλικαράδες που λένε ότι "γ****νται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας" έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες,μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!! Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης