Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η ΕΛΑΣ για τον Έβρο: Φυλάσσονται αποτελεσματικά τα σύνορα παρά την εντεινόμενη πίεση

Η ΕΛΑΣ για τον Έβρο: Φυλάσσονται αποτελεσματικά τα σύνορα παρά την εντεινόμενη πίεση
Η αστυνομία επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων,  αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Αποτελεσματική χαρακτηρίζει τη φύλαξη των συνόρων στην περιοχή του Έβρου, παρά την εντεινόμενη πίεση, η Ελληνική Αστυνομία.
«Στον Έβρο, η Ελληνική Αστυνομία απέτρεψε την είσοδο περίπου 900 παράτυπων μεταναστών, ανά ημέρα, τις προηγούμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα, από 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 έως 17 Αυγούστου την ίδια ώρα (06:00), ο συνολικός αριθμός αποτροπών εισόδου παράτυπων μεταναστών ανήλθε στις 2.720.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε 85 συλλήψεις παράτυπων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου και 29 διακινητών παράτυπων μεταναστών σε όλη την ελληνική επικράτεια, με τους 12 εκ των συλληφθέντων στην περιοχή του Έβρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου, η ΕΛ.ΑΣ. -στη Μακεδονία και τη Θράκη- είχε συλλάβει άλλους 58 διακινητές μεταναστών.
«Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, στη βάση της τήρησης της νομιμότητας, με γνώμονα το δραστικό περιορισμό του προβλήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης