Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πήλιο όπως... Χόλιγουντ: Αστυνομική καταδίωξη κατέληξε στον τραυματισμό αστυνομικού

Πήλιο όπως... Χόλιγουντ: Αστυνομική καταδίωξη κατέληξε στον τραυματισμό αστυνομικού
Ένας 33χρονος «εισέβαλε» στο καλντερίμι του χωριού με το όχημά του, την ώρα που εκεί βρίσκονταν επισκέπτες και μικρά παιδιά
Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους του Πηλίου, καθώς όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, ένας 33χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του.
Ο άνδρας πέρασε με επικίνδυνα υψηλή ταχύτητα από το Νεοχώρι στο Προμύρι , εισβάλλοντας στο καλντερίμι του χωριού με το όχημά του, την ώρα που εκεί βρίσκονταν τουρίστες, επισκέπτες και μικρά παιδιά, πριν καταλήξει στο σπίτι του στον Λαύκο, όπου και τον συνέλαβαν τελικά οι αστυνομικοί, λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, προβάλλοντας ισχυρή αντίσταση και τραυματίζοντας ελαφρά στο χέρι έναν αστυνομικό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις λεπτές σύριγγες, από τις οποίες δύο κενές και μία χρησιμοποιημένη, ενώ επιπλέον, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στη ρεζέρβα του οχήματος και κατασχέθηκαν κομμάτια καλωδίων από χαλκό και διάφορα άλλα εξαρτήματα από χαλκό, συνολικού βάρους 20 κιλών περίπου, η προέλευση των οποίων ερευνάται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης