Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ουρές και ξενύχτι για τις νέες ταυτότητες για να γλυτώσουν το... «τσιπάκι που θα έρθει και θα γνωρίζει τα πάντα»

Ουρές και ξενύχτι για τις νέες ταυτότητες για να γλυτώσουν το... «τσιπάκι που θα έρθει και θα γνωρίζει τα πάντα»
Οι περισσότεροι θεωρούν πως στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει…τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας
Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από δεκάδες κόσμου που αιτούνται την έκδοση ταυτοτήτων, προκειμένου να... γλιτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρει το kozanimedia, οι περισσότεροι θεωρούν πως στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει…τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας, υιοθετώντας τις θεωρίες που διακινούνται από παραθρησκευτικούς κύκλους και άλλες ομάδες στο διαδίκτυο.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, κάποιοι εξ αυτών ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη 1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας, την ώρα που το προσωπικό στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξυπηρέτησης.

Μεγάλες ουρές

Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα της Πάτρας, όπου σύμφωνα με το pelop.gr, έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, δεκάδες άτομα είχαν υπογράψει μια άτυπη λίστα προτεραιότητας και περίμεναν υπομονετικά, όπως γίνεται κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα.
Την Τετάρτη, μια ημέρα μετά τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, η άτυπη αυτή λίστα είχε 100 ονόματα. Τη Δευτέρα ξεπερνούσαν τα 130.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και το Γραφείο Εκδοσης Ταυτοτήτων λειτουργούσε από τις 2:30 το μεσημέρι και μετά, πολλοί είχαν πάει από τις 5 τα ξημερώματα, για να πιάσουν σειρά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης