Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάρος: Έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 42χρονου σέρφερ - Χάθηκε ανοιχτά της Χρυσής Ακτής

Πάρος: Έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 42χρονου σέρφερ - Χάθηκε  ανοιχτά της Χρυσής Ακτής
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 42χρονου
(upd) Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι  έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός 42χρονου σέρφερ στην Πάρο.
Ο άνδρας αγνοείται το τελευταίο 24ωρο, καθώς θα ίχνη του χάθηκαν την Τρίτη 15/8 στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χρυσής Ακτής, όπου βρισκόταν με το έναν φίλο του, ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνισή του.
Στην επιχείρηση διάσωσης και εντοπισμού του αγνοούμενου συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 4 ιδιωτικά παραπλέοντα, καθώς και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αγνοούμενο

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα, ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες (15/8) η Λιμενική Αρχή Πάρου, για περιστατικό αγνοούμενου 42χρονου ημεδαπού χειριστή ιστιοσανίδας, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ¨ ανατολικά της Πάρου.
Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ).
Ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από 3 Περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 7 ιδιωτικά σκάφη, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Οι έρευνες συνεχίζονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης