Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Άτεγκτη η UEFA για νέες εντάσεις στο Ντιναμό - ΑΕΚ - Συνεχείς συσκέψεις ασφαλείας

Νέα Φιλαδέλφεια: Άτεγκτη η UEFA για νέες εντάσεις στο Ντιναμό - ΑΕΚ - Συνεχείς συσκέψεις ασφαλείας
Σαφές το μήνυμα της UEFA προς Ντινάμο και ΑΕΚ: Το γήπεδο θα είναι εκκλησία και δεν θα πέσει ούτε ... μπουκάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια
Τα αιματηρά επεισόδια της περασμένης Δευτέρας που οδήγησαν στην στυγερή δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έχουν χτυπήσει ... συναγερμό στην UEFA που διξήγαγε συσκέψεις επί συσκέψεων για την ασφάλεια του αγώνα Dinamo Zagreb - AEK.
Φυσικά, πρόθεση της UEFA είναι να αποφυεχθεί άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας που πλέον θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, αφού όλη η ποδοσφαιρική Ήπειρος έχει στρέψει το βλέμμα σε αυτό το ματς.
Σαφές, λοιπόν, το μήνυμα της UEFA προς Ντινάμο και ΑΕΚ: Το γήπεδο θα είναι εκκλησία και δεν θα πέσει ούτε ... μπουκάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι αξιωματούχοι της UEFA θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τόσο την είσοδο οπαδών χωρίς εισιτήριο όσο και «πυρομαχικά» όπως πυρσοί, καπνογόνα, λέιζερ κοκ.
Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχη εντολή είχε δοθεί στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Χάιντουκ Σπλιτ στην «Τούμπα»
Αν προέκυπτε οποιοδήποτε παράπτωμα την ώρα του αγώνα στις αναμετρήσεις για τα play-offs του Europa Conference League το γήπεδο θα εκκενωνόταν άμεσα.

Με μαύρα περιβραχιόνια η ΑΕΚ

Εντωμεταξύ η ΑΕΚ θα παίξει απέναντι στην Dinamo Zagreb με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να φορούν μαύρα περιβραχιόνια στα χέρια τους, ως ένδειξη πένθους στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή.
Φυσικά, η ΑΕΚ πέρα από τα μαύρα περιβραχιόνια έχει ζητήσει από την UEFA να τηρηθεί πριν την αναμέτρηση ενός λεπτού σιγή προς τη μνήμη του άτυχου Μιχάλη, αν και δεν έχει γίνει γνωστό από την ομοσπονδία εάν θα υπάρξει θετική απάντηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης