Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέντε με έξι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη - Σε DNA, κινητά και βίντεο ποντάρουν οι Αρχές

Πέντε με έξι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη - Σε DNA, κινητά και βίντεο ποντάρουν οι Αρχές
Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή
Σε πέντε με έξι άτομα εστιάζει η Ελληνική Αστυνομία τις έρευνες της για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή κατά τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, την περασμένη Δευτέρα 7 Αυγούστου.
Κρίσιμο ρόλο στον εντοπισμό του δολοφόνου αναμένεται να έχουν τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που συλλέγονται από τους 105 χούλιγκαν που έχουν ήδη προφυλακιστεί σε διάφορα σωφρονιστικά ιδρύματα σε όλη την χώρα.
Παράλληλα, η ΕΛΑΣ ερευνά με ιδιαίτερη λεπτομέρεια τα βίντεο, τις φωτογραφίες και οποιοδήποτε οπτικό ή ηχητικό υλικό υπάρχει από τα επεισόδια – ακόμα και από τα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν – ενώ περιμένει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστώσει τις κινήσεις των συλληφθέντων, τις επαφές τους και το κυριότερο εάν υπάρχουν ακόμα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και διαφεύγουν της σύλληψης.

Αναζητώντας το δράστη

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές έχουν εντοπίσει τη φιγούρα του δράστη, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον ταυτοποιήσουν.
Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για έναν ψηλό και εύσωμο που έχει ωστόσο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αν και φαίνεται να υπάρχει ένα τατουάζ στο λαιμό του, στοιχείο που αν μη τι άλλο και σε συνδυασμό με τα ευρήματα από το DNA, ενδεχομένως να μπορεί να οδηγήσει στο δολοφόνο.
Σημειώνεται πως χθες Δευτέρα 14/8 ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του DNA και του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος.
Ωστόσο, αναφέρεται πως πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία η οποία εκτιμάται πως δεν θα είναι εύκολη καθώς έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Νέο βίντεο

Εν τω μεταξύ, νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου.
Συγκεκριμένα, ο Μ. Κατσουρής φαίνεται να δέχεται χτυπήματα με ρόπαλο, αν και εικάζεται ότι έχει ήδη δεχθεί τη μοιραία μαχαιριά που ήταν και αυτή που του προκάλεσε την ακατάσχετη αιμορραγία και τον θάνατο μέσα σε 10 λεπτά.
Στο βίντεο ο 29χρονος εμφανίζεται να φορά μπλε μπλούζα, σόρτς και κράνος, ενώ σε ένα από τα καρέ εμφανίζεται ένας άντρας με τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρη κουκούλα να τον χτυπά με ξύλινο ρόπαλο.
Οι αρχές εξετάζουν αν στο συγκεκριμένο βίντεο, υπάρχει περίπτωση να απεικονίζεται και το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι, και αυτά τα καρέ είναι που αναλύει με μεγάλη προσοχή η Αστυνομία.
Ωστόσο, επισημαίνεται ότι μέχρι στιγμής από το οπτικό αυτό υλικό δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθεί ο δράστης.
Εκτιμάται πως οι συμπλοκές μαίνονταν για τουλάχιστον 15 λεπτά, μέχρι την εμφάνιση της αστυνομίας
.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης