Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μύκονος – ΕΛ.ΑΣ: Με κλεμμένο πολυτελές ρολόι στο χέρι συνελήφθη 38χρονος που «ξάφρισε» ξενοδοχειακό κατάλυμα

Μύκονος – ΕΛ.ΑΣ: Με κλεμμένο πολυτελές ρολόι στο χέρι συνελήφθη 38χρονος που «ξάφρισε» ξενοδοχειακό κατάλυμα
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα-χρήματα συνολικής αξίας 360.500,00 βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους
Εξιχνιάστηκε κλοπή αντικειμένων και χρημάτων πολύ μεγάλης αξίας από ξενοδοχειακό κατάλυμα στη Μύκονο, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου ο δράστης φορώντας ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στις 12/8 σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα όπως διακριβώθηκε, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, εμπεριστατωμένης έρευνας και συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων, το μεσημέρι της Παρασκευής 11/8 ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 350.520,00 δολαρίων Η.Π.Α. και 10.000,00 ευρώ.
Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν  τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 12/8 τον δράστη, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα κλεμμένα πολυτελή ρολόγια.
Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
mykonos.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης