Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Οπλοστάσιο» ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. στη Φιλαδέλφεια κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

«Οπλοστάσιο» ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.  στη Φιλαδέλφεια κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή
ΕΛ.ΑΣ. βρήκε κρυμμένα δίπλα σε ένα ανθοπωλείο, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής, ρόπαλα και προστατευτικά δοντιών
«Οπλοστάσιο» εντόπισαν οι Αρχές κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής και του δημοσιογράφου Γιάννη Σουλιώτη το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023.
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε κρυμμένα δίπλα σε ένα ανθοπωλείο, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής, ρόπαλα και προστατευτικά δοντιών.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για τα αντικείμενα από ιδιώτη και τα παρέλαβαν την Παρασκευή (11 Αυγούστου) το βράδυ.
Τα ευρήματα των αρχών θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια  για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε το «οπλοστάσιο», το οποίο ανήκει πιθανότατα σε άτομα που διέφυγαν μετά τη συμπλοκή.
Aπό την εξέταση των βίντεο των επεισοδίων, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο 29χρονος δέχθηκε πρώτα μία μαχαιριά και στη συνέχεια χτυπήματα από ρόπαλο στον δεξί ώμο.
Το χτύπημα που δέχθηκε από ρόπαλο υπάρχει σε βίντεο, ωστόσο σε κανένα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταγραφεί η στιγμή που ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχεται επίθεση με μαχαίρι.
Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ενώ στις λίστες υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ. για τον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ υπάρχουν και άτομα που δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των συλληφθέντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης