Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απετράπη οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πυρσοί και ρόπαλα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Απετράπη οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πυρσοί και ρόπαλα - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Οι Αρχές προχώρησαν σε 16 προσαγωγές, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις
Δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις σχηματίστηκε κατά των τριών ατόμων που συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη.
Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Όπως σημειώνεται, σε ελέγχους που έγιναν σε οχήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης προσήχθησαν συνολικά δεκαέξι άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τρεις, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι ναυτικοί πυρσοί, καθώς και μία σιδερένια δοκός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Στην αποτροπή ενός ενδεχόμενου οπαδικού επεισοδίου προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης (8/8/2023).
Ειδικότερα, αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο, περίπου στις 23:30 της Τρίτης, σε τρία οχήματα και δύο δίκυκλα που συνολικά επέβαιναν 16 άτομα στην περιοχή της Κρήνης, κοντά στο πρώην νοσοκομείο “Παναγία”. Πάνω τους βρέθηκαν πυρσοί, full face και ρόπαλα. Τα άγνωστα άτομα που κινούνταν με τρία οχήματα και δύο δίκυκλα στην πόλη ρωτούσαν παρέες «τι ομάδα είσαι;».
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές προχώρησαν σε 16 προσαγωγές, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης