Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρόεδρος Αστυνομικών ΒΑ Αττικής για τη δολοφονία του 29χρονου: Θα υπάρξουν εξελίξεις με νέα πρόσωπα τις επόμενες μέρες

Πρόεδρος Αστυνομικών ΒΑ Αττικής για τη δολοφονία του 29χρονου: Θα υπάρξουν εξελίξεις με νέα πρόσωπα τις επόμενες μέρες
«Δεν μπορεί να διανύσουν εκατό και πλέον χούλιγκαν τόσα χιλιόμετρα, να διασχίσουν όλη τη χώρα, να φτάσουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας» επεσήμανε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής για τις ευθύνες της ΕΛΑΣ
«Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και σε επιπλέον πρόσωπα» δήλωσε ο κ. Κώστας Τσουμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΒΑ Αττικής, σε συνέντευξή στην κρατική τηλεόραση σχετικά με την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροατές χούλιγκανς, εξαιτίας των οποίων έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης.
Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 29χρονου, ο κ. Τσουμάνης τόνισε πως ελπίζει το καλύτερο για τους τραυματίες και σχολίασε ακόμη τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αστυνομικές αρχές γνώριζαν την έλευσή τους στη χώρα.

Για τις ευθύνες της ΕΛΑΣ

«Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες. Δεν μπορεί να διανύσουν εκατό και πλέον χούλιγκαν τόσα χιλιόμετρα, να διασχίσουν όλη τη χώρα, να φτάσουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στον αστικό ιστό και να δημιουργήσουν τα επεισόδια που δημιούργησαν», υπογράμμισε ο κ. Τσουμάνης ενώ για τις καρατομήσεις απάντησε: «Εγώ δεν θα κρίνω αν χρειάζονται και άλλες ή αν είναι σωστές αυτές που γίνανε. Έχει διαταχθεί ΕΔΕ. (…) Θα πρέπει να αναλογιστούν οι υπεύθυνοι ποιος έκανε το λάθος. Τώρα η Διοικητική εξέταση που έχει διαταχθεί από τον υπουργό βρίσκεται σε εξέλιξη και νομίζω ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και σε επιπλέον πρόσωπα. Αυτό διαισθάνομαι χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση».

«Γνωρίζαμε για τις αδελφοποιήσεις οπαδών»

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΒΑ Αττικής είπε επιπλέον ότι βλέπει «άλλο ένα ραντεβού θανάτου» γιατί «γνωρίζαμε τους δύο αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, που θεωρούνται κορυφαία ευρωπαϊκά γεγονότα. Υπήρχαν δύο αναμετρήσεις και ξέραμε από πριν την αδελφοποίηση φιλάθλων» κατέληξε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης