Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κεφαλονιά: Σοβαρά προβλήματα με κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Κεφαλονιά: Σοβαρά προβλήματα με κατολισθήσεις  στο οδικό δίκτυο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Η κακοκαιρία μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε τη συσώρευση λάσπης και φερτών υλικών στον δρόμο
Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την Κεφαλονιά το απόγευμα του Σαββάτου (5/8/2023).
Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην περιοχή του Μύρτου την ώρα που αυτοκίνητα βρίσκονταν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα.
Η κακοκαιρία μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε τη συσώρευση λάσπης και φερτών υλικών στον δρόμο, κλείνοντας προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας σημειώθηκε στο δρόμο Αργοστόλιου - Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε τη συσσώρευση λάσπης και φερτών υλικών.
Από την κακοκαιρία δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.
Ανακοίνωση για την κατάσταση που βρίσκεται στο οδικό δίκτυο του νησιού εξέδωσε η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς: «Ενημερώνουμε τους χρήστες των επαρχιακών οδών Διβαράτα - Αγ. Ευφημία και Αργοστόλι - Φισκάρδο στα τμήματα των οποίων είχαν παρουσιαστεί προβλήματα από την κακοκαιρία Petar ότι έχουν αποδοθεί στην κυκλοφορία, πλην της επαρχιακής οδού Φάλαρη - Μακρυώτικα η οποία για την ασφάλεια των χρηστών θα παραμείνει κλειστή.
Παρακαλούμε ωστόσο οι χρήστες των επαρχιακών οδών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης