Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στον Ασπρόπυργο – Υπό έλεγχο η φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στον Ασπρόπυργο – Υπό έλεγχο η φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης
Υπό έλεγχο τέθηκε μια ακόμα πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί το απόγευμα του Σαββάτου σε χώρο με υλικά ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο
Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου και δίδεται μάχη από τις δυνάμεις πυρόσβεσης προκειμένου να ανακοπεί η πορεία της, γι' αυτό έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά κινείται προς ένα λατομείο στην περιοχή αλλά υπάρχουν πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Για το λόγο αυτό μέχρι τη δύση του ηλίου το Σάββατο (5/8/2023) πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού από αέρος 4 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα (το ένα συντονιστικό), ενώ στο έδαφος επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, εκ των οποίων οι 30 πυροσβέστες είναι Ρουμάνοι με 4 οχήματα.
Εν τω μεταξύ υπό έλεγχο τέθηκε μια ακόμα πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί το απόγευμα του Σαββάτου σε χώρο με υλικά ανακύκλωσης, αλλά παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης