Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ στο Πήλιο με την δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας - Άλλαξε πλήρως τα δεδομένα το ιατροδικαστικό πόρισμα

Θρίλερ στο Πήλιο με την δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας - Άλλαξε πλήρως τα δεδομένα το ιατροδικαστικό πόρισμα
Για κατάθεση κλήθηκαν ο σύζυγος και η κόρη της 59χρονης τουρίστριας
Θρίλερ μεγάλων διαστάσεων εξελίσσσεται στο Πήλιο με το αιφνίδιο θάνατο μίας 59χρονης τουρίστριας από την Γερμανίας που αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.
Η έκθεση του ιατροδικαστή άλλαξη πλήρως τις εκτιμήσεις των Αρχών, ενώ γίνεται πλέον σαφές ότι πρόκειται για δολοφονία.
Πριν από λίγες ώρες μάλιστα εκλήθησαν για κατάθεση τόσο η κόρη, όσο και ο άντρας της άτυχης γυναίκας με τις πρώτες πληροφορίες ωστόσο να υποδηλώνουν ότι δεν έχει προκύψει κάτι επιβαρυντικό για τα συκγεκριμένα πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Υπενθυμίζεται ότι η 59χρονη ήταν νεκρή 4 με 5 ώρες προτού ο θάνατός της δηλωθεί από τον άντρα της στις Αρχές.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από την παραλία της Μηλίνας στο τοπικό κέντρο υγείας, όπου ο θάνατος της διαπιστώθηκε και αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εξέταση της ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαρίσης Χρυσαυγής Κούση «κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου».
Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΛΑΣ, πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm.
Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής, ενώ το φόρεμα της χρονικό θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης