Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Χάος στην πόλη από διακινητές μεταναστών που οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα - Άμεσα μέτρα ζητάει ο δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης

Αλεξανδρούπολη: Χάος στην πόλη από διακινητές μεταναστών που οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα - Άμεσα μέτρα ζητάει ο δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης
Ο κ. Ζουμπούκης ζητάει τη λήψη άμεσων μέτρων μέσω επιστολής του στον Υπουργό Προ.Πο. Γιάννη Οικονόμου
Την άμεση λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την αντιμετώπιση της «…παράνομης και κατ' εξακολούθηση επικίνδυνης κυκλοφορίας οχημάτων από διακινητές στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού…» ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.
Υπογραμμίζοντας πως πρωτεύων ρόλος του υπουργείου είναι «…η προστασία και διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, οικονομικής ή κοινωνικής κατάστασης, ιδεολογικών πεποιθήσεων ή τόπου διαμονής…» κάνει λόγο για «…μια ιδιαιτέρως σοβαρή και άκρως επικίνδυνη κατάσταση… που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό δύο συμπολιτών μας και μόλις σήμερα τον τραυματισμό μιας πολύτεκνης οικογένειας», μία κατάσταση «…που μόνο συναισθήματα θυμού, οργής και αγανάκτησης» προκαλεί στους κατοίκους της Θράκης.
«…Η αντιμετώπιση και καταστολή του φαινομένου της λαθροδιακίνησης δε χωρά άλλη αναβολή! Ζητούμε την άμεση σύγκλιση συνάντησης εργασίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να παρθούν άμεσα μέτρα που θα έχουν αποτέλεσμα, μετά από δική σας εντολή ως καθ' ύλην αρμόδιου Υπουργού. 'Αλλωστε στο παρελθόν, την περίοδο της καραντίνας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από Νομό σε Νομό αποδείξατε ως Κυβέρνηση ότι μπορείτε μέσω των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό ζητούμε και τώρα ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, μπλόκα και αυστηρό έλεγχο σε κάθε κόμβο που οδηγεί στην Εγνατία Οδό. Από τον Έβρο και τη Θράκη εκπέμπουμε SOS! Οι ζωές μας δεν είναι απλά αριθμοί. Ζητούμε αποτελεσματική λύση, πριν θρηνήσουμε κι άλλα αθώα θύματα», καταλήγει η επιστολή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης