Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΓΣΕΕ: Απολύσεις εργαζομένων στην κερδοφόρα Εθνική Ασφαλιστική

ΓΣΕΕ: Απολύσεις εργαζομένων στην κερδοφόρα Εθνική Ασφαλιστική
«Χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία πετιούνται στο δρόμο εργαζόμενοι»
Σχετικά Άρθρα
Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την απόφαση της εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» να διακόψει τη σύμβαση εργασίας 33 ενοικιαζόμενων-ομήρων εργαζομένων με πρόφαση τη λήξη της συνεργασίας με συγκεκριμένες εταιρείες ενοικίασης ανθρώπινου δυναμικού.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία πετιούνται στο δρόμο εργαζόμενοι με υπερδεκαετή προϋπηρεσία, μεταξύ των οποίων και άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και άνθρωποι λίγο πριν τη συνταξιοδότησή τους».
Η ΓΣΕΕ καλεί τη Διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει άμεσα «αυτή την απαράδεκτη και παντελώς αδικαιολόγητη απόφαση που καταδικάζει δεκάδες εξειδικευμένους και παραγωγικούς εργαζόμενους σε μακροχρόνια ανεργία».
Αναφέρει ότι θεωρεί αυτονόητη την ουσιαστική παρέμβαση της πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας, σε ένα «ζήτημα με συλλογικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά».
«Η Συνομοσπονδία εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους και στη συνδικαλιστική τους οργάνωση, ενώ καλεί τις οργανώσεις μέλη της να καταδικάσουν με τη σειρά τους αυτή την απαράδεκτη και ανάλγητη εργοδοτική συμπεριφορά» καταλήγει η ΓΣΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης