Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έβρος: Επεισοδιακή σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών – Κλεμμένο και με πλαστές πινακίδες το όχημά του

Έβρος: Επεισοδιακή σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών – Κλεμμένο και με πλαστές πινακίδες το όχημά του
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη σε επαρχιακή οδό του Έβρου ενός διακινητή που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7 σε επαρχιακή οδό του Έβρου έναν αλλοδαπό διακινητής ο οποίος θα προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες.

Η  σύλληψη

Αρχικά ο δράστης, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.
Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 13/7/2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Κατασχέθηκαν το όχημα του δράστη, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης