Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη

Ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη
Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος “η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για την δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη.
Όπως τονίζει ο γνωστός ποινικολόγος “η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους.
Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί”.
Υπενθυμίζεται ότι o Αλέξης Κούγιας είχε εκδώσει ανακοίνωση στις 12/5/2023, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιασδήποτε σχέση της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη με το δικηγορικό του γραφείο, επισημαίνοντας ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει ασκούμενη, όπως και πολλοί άλλοι δικηγόροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποινικολόγου

“Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχω από πολλών ετών με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη.
Η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους.
Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί.
Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, διότι από τους εκατοντάδες νεαρούς ασκούμενους δικηγόρους που ασκήθηκαν στο γραφείο μου τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια που ασκώ το λειτούργημά μου και άλλοι έγιναν επίλεκτοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, η συγκεκριμένη κυρία είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χρησιμοποιώντας στο επαγγελματικό της site το ονοματεπώνυμό μου, για διαφημιστικούς λόγους, με δυσφημεί”
Αθήνα, 28/7/2023
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης