Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανησυχητικά μεγάλες αναζωπυρώσεις και στα τρία μέτωπα της πυρκαγιάς στη Ρόδο

Ανησυχητικά μεγάλες αναζωπυρώσεις και στα τρία μέτωπα της πυρκαγιάς στη Ρόδο
Η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζεται αμείωτη από νωρίς το πρωί της Κυριακής (23/7/2023) από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα αλλά και από ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και πολυμελείς ομάδες εθελοντών
Σχετικά Άρθρα
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα μέτωπα της Ρόδου και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νύκτα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Η μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίζεται αμείωτη από νωρίς το πρωί της Κυριακής (23/7/2023) από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα αλλά και από ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών και πολυμελείς ομάδες εθελοντών που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην γραμμή της μάχης.
Μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται η κατάσταση στα τρία μέτωπα της φωτιάς είναι εκτός ελέγχου ενώ τεράστια είναι η καταστροφή στο οικοσύστημα του νησιού.
Τα τρία μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι στην περιοχή Ασκληπειού -Κιοτταρίου, στην περιοχή Απολλώνων και στην περιοχή των Λαέρμων και δίνεται μάχη από αέρος και εδάφους για τον περιορισμό τους. Η προσπάθεια και σήμερα δυσκολεύεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν και το δύσβατο της περιοχής.
Η μάχη σύμφωνα και με εκτιμήσεις αρμοδίων θα διαρκέσει και τις επόμενες μέρες αφού αναμένεται ότι θα υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις.
Όπως είναι γνωστό λόγω της εξέλιξης, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πυρκαγιάς που εξακολουθεί να μαίνεται στο νησί της Ρόδου κηρύχθηκε με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας η δημοτική ενότητα της Νότιας Ρόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης